Wednesday, March 24, 2010

Rindunyer Nak Balik Kg

Aii kengkawan... lunch time skrng.. tapi terkenyang plak rase, nak2 memikiorkan diriku yg makin gebu ni, mesti berat badan gile2 punye naik.. so decide x yah lunch berat2 la hr ni.. mkn roti butterscotch jek.. tu pun kama yg bagi he3x dirinya berdiet la katekan :) almaklum dia pun same2 menghitung hari cam aku.. Kalo aku menghitung hari nak bersalin.. dia menghitung hari nak mengakhiri zaman solo nye.. tarikh nye dekat2 daaaaa... anyway tq kama for d bread nyum3x... sambil taip smbil nguyah ni..

Panjang lak mukadimahnyer.. asal nyer nak citer betapa x sabar nye aku nk balik kg mnggu ni.. argghhhh lame nye tak balik.. pd hal bknnye jauh pon hi3x dkt secoek jek kalo blk hr tu bp jam jek kalo x jem teruk la hu3x last balik raye cine hr 2.. x dek la lame sngat kan.. lame lg aku x blk kg belah husband nun kek kodah tu.. tp aku ase lame la.. indu kat anak sedara aku si dini tu.. indu kat uwan & mama.. ngan akak aku sorang tu.. hmmmm.. ahad ni bestday dia.. kalo de rezki, bleh la wat makan sket2.. adk aku & family dia pn plan nk blk dgr katenye... lame x together-gether :p

K la kengkawan.. aku nak layan blues ngan kerinduan aku kat derang... zasssssssssssssss..

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

3 comments:

'ImranHud said...

k, kem salam sume ek..

Diarihatiku1976 said...

waduhhhh.. akak pun dah lama rindu nak balik kg... tapi en hubby asyik kejer jer hujung minggu...

angah said...

diarihatiku1976: tq kak ats kunjungan.. teharu sngt.. sudi2 kan lah dtg menjenguk lg yek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...