Thursday, February 24, 2011

Ini Dia Cikgu Ermy Yang Lamar Fafau

Jez nak sama share utk yg nak tao.. Korang minat Fara Fauzana/ Fafau???

Haaa ade yg dah angguk2 tu mst nak tao gerangan Cikgu Ermy yg lamar Fafau kt Hot FM pagi smlm katenye.. Haaa baik ngaku cepat..

Aku godek2 lps mkn ayam KFC yg free sbb opesmate aku Syim & Syahir blanjer.. Mekacih korang.. Moga rejeki kalian makin dilimpahi & diberkati hendaknye..

Sambil mkn dpn pc lunch hour tadik & nak gak la tao gerangan empunye diri.. Godek2 punye godek jumpe la ni.. Maybe ade antara korang yg dah jumpe.. tapi aku nk share kan gak kot2 utk yg blum jumpe.. Hahahaha kecoh nye Cik Kiah ni..

Ni jumpe kat salah 1 status kat FB Realfafau..

Nak kan info lagik sahih.. hormon kegedikan aku membuat kan aku godek lagik.. ahakhakhak (tak de keje kerrr??) Ramai kate mcm anuar jen ala2 nye Cikgu Ermy ni..


Cik Kiah wartawan baru ni klik lagik kt komen.. dan.. gini pulak..


Haaaa.. ngalahkan Abg rambut ketak dah ni.. Aku dh tgk dh gerangan Cikgu Ermy tu.. Korang nak tegok tak??

Haa yg angguk2 tu.. Korang search sndrik la ek kt FB Cikgu Ermy tu ekkk..

Kalo post kt sini mcm x baik pulak mencilok pic dia kannn.. kan.. kan.. kannnnnnnnnnn.. nnt Fafau masuk Melodi sbb kene lamar.. aku plak msuk melodi sbb kene saman ngan Cikgu Ermy.. haiishhhh..

Sekian melaporkan dr tv LMGO (Life Must Go On la kunun2 tuuuu) ahakksssssss..

3 comments:

Ilhamny.com said...

kocik benorr gambar cikgu emy tu..len kali sila dapatkan gambar berukuran pasport untuk rujukan dimasa hadapan okeyyy..hehehe

angah said...

hehehe layannn kt FB dia la linda eksss pic2 diaa smntra dia x set private lagik tu.. nak save tkut kene saman lak nnt kat cikgu ermy hehehehehhe..

aku said...

kene pakai microskop nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...