Thursday, February 17, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

Huishhhh.. suke.. suke.. bile ade chance gak utk belog yg pollower bwh 100 nih hek3x

Stakat ni.. 22 jek my pollower.. Hu3x sahdissss.. Aku nye belog yg paling seket pollower kotss..
Mcm nak nyanyi Jgn Bersedih Lagi - Nuar Jen pon ade..
So dpt tao, yg ni kali ke-2 En. Ben bukak balik rupenye..
almaklum yg kali pertama hr tu aku x sempat kejar segmen ni..
entry En. Ben ngalahkan LRT lajunye..

So tanpa lengah lagik.. Zassssssssssssss terusss join..


Kalo sesape yg setarap belog aku ni hek3x & nak tambah kengkawan/ kenalan..
Jom ler try melalui segmen ni.. meh2x join SINI.. bukan kene byr pon dak?? kelik2 jeww..

Macih bnyk2 En. Ben

6 comments:

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

muCux said...

terjah dari blog abg ben dan follow awak :)

angah said...

hi back 2 u hazmin..

macih sudi singgah.. welkam 2 blog world :) x kire bile kite bermula.. yg penting kemahuan nak bermula & pencapaianye..

slamat & enjoy berbloging yer :D

angah said...

allo mucux.. ala2 mucuk dia.. tq sudi singgah & follow.. dh follow awak jugek :D

ARNA said...

Saya pun sama below 100 follower huhu...
kita serupa

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek... mai la singgah dan follow blog saya yer.. ok thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...