Friday, February 18, 2011

Hana Tajima.. Korang Ade Kenal??

Aku tak kenal sape awex ni sebelum ni.. Tapi sejak namenye disebut dlm status member kat FB, tetibe jadik curious bangatttt.. aku pon godek2 En. Google..

Dan ini lah antara yg dpt aku share..

Ni la ghupenye awex name HANA TAJIMA.. Fashion Designer jenama MAYSAA.. cun lagik lawa dr pandangan mata aku yg x bape nak bolat ni..

Hana Tajima hijab style
Pic dari blog HANA TAJIMA

Her full name Hana Tajima Simpson which are Tajima for the Japanese daddy, Simpson for the English Mum and Hana the Japanese, became amuslim about four years ago. Check out how Hana Tajima express her creativity in urban muslimah fashion - cerita lanjut bleh klik SINI


Kelik punye kelik.. rupenye besar dah pengaruh HANA TAJIMA ni dlm donia bertudung remaja2 sekarang terutamanya lah.. (Nampak sngt aku ni dh lame tnggal kn zaman keremajaan ku itew) hua3x agak2 kalo d zaman remaja aku dulu ade style ni, harusss aku layan fesyen ni.. tapi skrng tao2 jek la kalo nak belit2 ni, mao aku tebelit si Arissa baby bucukk ku itew.. hi3x

Bile tengok style tudung tu, ala2 Yuna la plak kan.. godek2 lagi En. Google.. Ooo memang depa ni ade la kait mengait nye jugek rupenye.. Baru2 ni ade fashion show MAYSAA yg dijayakan oleh tentulah HANA TAJIMA ni dgn YUNA.. cite lanjut klik SINI pulak..

So sambung balik.. Hmm.. Yg bukan dlm alam remaja lagi tapi diakui mmg trendy pon ramai dah fesyen2 tudung ala2 mcm ni.. Termasuk la member aku yg letak pic nye kat profile picture tu.. Memang makin lawooo & trendy jadik nye sahabat aku tu :)

Bagi aku chantekk.. As long as aku tgk style yg menutup pada bahagian yg ptut di tutop tu.. mmg aku suke & anggap channntekkk :D

K u ols..

~ Take Care & Ingat Allah Slaloo ~

8 comments:

axelida said...

aku kenal dia tp dia langsung tak kenal aku hahahaha

baru2 ni tertengok tv9 kot.. ada tunjuk pasal dia.. memula pelik gak sbb dia spiking abes.. aku igtkan org melayu sekali tgk nama pelik jer patut lar pon ckp cenggitu..

angah said...

hahahahahaaaaaaaammpessshhh kalo zaman memuda dulu ni harussssss aku trendy mcm ni gak ni hak3x

axelida said...

haha macam tak siap pon ada gak tu.. dulu nenek aku salu gak pakai belit2 cenggitu utk pg tebas rumput blkg rumah (as a topi kot) hahahahah

Suliana said...

su tau pun dari blog org lain :-) mmg yuna & dia ada keje skit kot.. ehehe.. mmg tak terpakai selendang mcm2 ni.. buat rimas je, aqil pun bukan reti duk diam, habis senget2 tudung ibu.. hehe

angah said...

hak3x ye la btol la kalo aqil & arissa nk nenen ke kan.. lagik la mao serabai tudung kite su hek3x

fareez tajudin said...

whoa hana tajima...nice2...she's mmg good looking...btw fashion tudung dy nice...n d way she dress up mmg ikut ajaran...bgos2..hehe..
*puji lbey2 lak hana nie...haish...

fareez tajudin said...

http://hanatajima.tumblr.com/

SaYraH WonDerLanD said...

penah tgk pic beliau di salah satu blog member tapi x ambik port sebab x tawu dia sapa. Nampak samgat sarah pon ketinggalan..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...