Wednesday, May 5, 2010

Journey - Yg Selama Ni Aku Nantikan

Haluuu kengkawan... dh siap keje2 utk hr ni?? Alhamdulillah aku dh setelkan kje2 aku & dh pass kat boss kecik utk dia cek & komen.. Alhamdulillah gak sejak 2 menjak dh dkt2 nk bersalin ni (setakat ni la ek) beban kerja kt opes ni pon x la mcm sebelum2 ni..

TQ kt Kak Ida @ boss kecik yg bg aku amat2 memahami & sporting.. Ingat lg mase dia oustation ke Johor, mulanya ade tnder report yg dia mntak tlng aku semak..
pas2 bleh plak dia kate
"x pe la, farah dok opes.. rehat2, jgn wat keje bnyk2 da" hu3x bestt kann ble boss ckp cen2 nk2 time prgnant ni la.. tapi aku plak nek segan kalo sptutnye aku sbgai ank buah dia sptutnye bleh la ringankan beban boss kan.. slagi larat & sihat x de pa pe ni.. I.Allah aku buat ape yg terrmampu kan...
TQSM K.Ida :) Luv u more lahh..

Tu yg kalo korang tgk n3 aku agak kerap interframe sjak 2 menjak ni he3x kasik can la ek slagi hayat aku masih ade ni.. slagi tu la aku sbnyak bleh nk coretkan sbrape bnyak kenangan & espeseli kengan time pregnant ni :)

Entry kali ni gak aku wat khas utk kengkawan yg nk tgk 'perkembangan' diriku yg semakin menarik, tertarik aku mmg debommm ni hu3x
So jez cek it out!!!

26.09.2009 - 3 minggu
Pic mase raya tahun lepas.. mase ni br 3minggu, so aku pong x tao g time
yg aku dh pregnant :)
Pic ngan ank sedara aku.. Kasih Nur Iman

09.10.2009 - 5minggu
Ni plak mase sambutan raye JPS (opes aku la tu)
psstt.... psstt.. still maintain ayu lg cengkung pipi ku kan time ni ha3x



02.11.2009 - 8minggu
Ni hobi aku bile terasa perasan comel hr tu, tak kire la time aku yg drive @ mr.hubby yg drive & pastinye mase dlm kete, aku kan snap gmbr sndri hik3x



28.12.2009 - 16minggu
Dalam kete lagik, on d way nak g keje, muka pon sembab2 sbb pagi kan..



07.01.2010 - 17minggu
Tgk x pecayaaa... Lagi gmbr dlm kete.. On d way nak g keje lagi hi3x
Bleg pkai bj kurung g time ni..

 


07.02.2010 - 22minggu
Dalam kete lagik.. nak g jalan mane ntah ni.. sbb mr.hubby x pkai bj keje..



07.03.2010 - 26minggu
Haaa ni dh bukan pic dlm kete, mase makan Nasi Ayam Penyet kat Wangsamaju tuuu..



14.04.2010 - 31minggu
Ni plak mase kat Mid Valley ngan CT Syima @ Sinomosa & E-da@Axelida time ni nak g carik kek & kad utk besdei Kak Ida @ boss kecik aku.. kiteorg makan kt RASAMAS

 


15.04.2010
Esok nye mase besdei Kak Ida @ boss kecik
Kad tu dah berjaya melindungi perut & badan aku yg semakin tembam saat ni



Jeng.. jeng.. taraaaaaa.. ni pic2 paling lattest.. Hari ni sbnarnye hari yg aku g Pureen Clearance Stock kt PJ tu.. Rezeki aku hr tu, Zana @ my partner dlm photographer ni sms aku utk shoot gambar2 kenangan mase aku prgnant ni la.. dah lame sbnarnye hajat ni aku sampai kan pd nye.. cewahhhhh.. tp asyik x dek mase yg sesuai.. So kebetulan time ni dia induksi kat Hotel Putra & petang tu dia free, kite org pon on kan la projek ala2 photoshoot ibu mengandung utk Majalah Pa & Ma gituuuu ha3x So ikotkan x bp best bj yg aku pkai hr tu.. tp belasah jek la kan.. tu jek peluang yg de..

Aku kalo bab berposing ni mmg ckp gemar.. So sessi fotografi ni mmg slumber jek aku wat muka tebal kat Titiwangsa tuuu berposing2 syok sndri.. ase macam photoshoot zaman jd pngantin pon ade time ni ha3x

Ikot kan macam x percaye tgk gmbar aku sndri, warghhh besar nye, maybe sbb aku pkai t-shirt time ni (x nak trime hakikat lg tu) he3x tp mmg ye, kalo pkai cam g opes, pkai blause tu aku ase x dek la besaq sngat mcm pic ni wargh3x

Dan sebenarnye (cam lagu Yuna plak dah) agk shy2 gak nk publish pic2 ni kt blog aku,
mcm x caye sehhhh akn kelebaran & kebesaran aku kui3x aku tgk dua tiga kali pong mcm x caye & senyum sorang jek la.. Ni pon pic2 yg puas dh aku pilih antara bnyak2 pic yg ade.. nk pilih yg plng cun & still nmpak x bp lebar (tp nmpak jugak he3x)
tp utk kenangan aku & i.Allah utk baby yg bakal lahir ni gak.. Aku nak gak la abadikan pic2 ni.. Korang nak ke x nak... layan jek la ek hi3x
Entry nak gak spesel utk Su@Angah & Kama gak yg pernah request nk
tgk pic aku & perot aku he3x

Credit tak terhingga utk Zana (photographer) @ rakan seJV aku (wat part time) ambik gmbar pakej knduri khwin/ baby yg aku de cite sebelum ni..
Bak kate gurauan dia "walopon model x brape nk cantik, nsb bek ade photographer cam dia yg leh wat gmbar aku jd cantik" he3x yo la tuuuuu.. tp aku mmg suke la gmbr2 ni..
(sape lg nk suke kalo bkn aku yg suke kan)
Nanti kite kire yek zana :) cayangggg ko..

24.04.2010 - 33minggu

 

Lokasi : Taman Tasik Titiwangsa, KL
Masa : Dalam 6ptg










  






 




 

Haaa.. amacam?? Cun kan aku?? Ha3x
Photoshoot tu selesai dkt nk mgrb & kiteorg pon blah..
Aku seronok betol hr tu sbb hajat aku tercapai hi3x ya beda bedooooo...

K kengkawan.. Take Care & Ingat Allah Selalu..

6 comments:

Suliana said...

wa..cantiknye aunty :-) tak pe la aunty bam bam pun, masih berseri2 lagi.. ibu aqil sentiasa mendoakan yg terbaik utk aunty :-) take care ye.. happy for you..

ibu aqil kata "jelesnya org ada photoshoot, dia tak de pun..tgu adik aqil la nak wat gak" hihi..

angah said...

Hi3x tq aqil.. ala tu pon aunty (alemak aunty ek, bkn kakak ke)saje suke2 jek tu.. kebtulan de lak rezeki ngan partner aunty tu :p layannnnnn jek la..

haaa nnt adik aqil nyer turn la nmpaknyer plak, aqil tmn kn ibu jek la nnt ek hi3x

aku said...

ha..ha.. jarang orang nak posing kat pokok kelapa n jambatan time2 pregnant. pepun syabas2 he..he.. mmm gambo pakai baju kekotak tadika kemas tekde? ahaks...

angah said...

ha3x ampes ko k-rol yek.. nnt nk kene ni.. tnggu baby kua,nk suh blajar karate.. kasik karate ini uncle k-rol.. aiyarrrrkksss..

Ilhamny.com said...

cantiknyerr..jeles nih..kalau gmbr cantik gini kalau tembam pun xpe..xmalu nak tunjuk...
errr, nnti linda ngandung nak suruh member is tu tgkapkan gmbr gini gak leh..??hehehe

angah said...

auwww merah pp dh ni.. tq2 linda.. kalo hr 2 posing ngan koleksi 'bj prgnant' yg is ade tuuu mst lg debommm kan he3x

haaa.. bleh jek psl nk posing2 tu.. ble agk2 plan nk bg adk kt tihah & ilham 2?? :p nnt bleh book kwn is tu kte posing2 baekkk punyer k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...