Thursday, September 30, 2010

Kali Ni Ber-3

Salam Lebaran semua.. Still ngan mood raye lagi tak korang?? Kalo de mood g, aci tambi lagi la aku baru nak citer pasal raye aku kali ni..

Alhamdulillah.. mmg raye yg len dr sebelum nye sbb kami dah ber3 :) raye kali ni dh de Arissa.. Aku, Mr. Hubby & Arissa beraye di N9 dulu.. raye ke3 kol 2pagi (dah masuk raye ke4 la kan) baru gerak balik Alor Star.. Sronok berganda2 raye kali ni sbb dah de anak.. Bz nye pon berganda2 la.. mane nak uruskan diri ku ini lagi.. Nak uruskan Arissa lagi.. Nak plak Arissa menyusu badan.. So bile dia nk susu, x dek org len leh bagi melainkan aku.. automatiknye mmg aku dah x bnyak bleh rehat dah.. Layan gambar la korang eks..

Mr. Hubby, Aku & Arissa

Macam biasa, kite org akan bergambar mane yg ade pagi raye tu. Tahun ni adik aku (purple), sepupu aku Ijai & Family (blue) turn beraye kg kiteorg gak..

Kerja keras sorang menantu di umah mertua nye

Baju utk Arissa last minit uwan Arissa jahitkan.. Mekacih uwan.. Kalo dak, tak dapat la Arissa berbaju kurung tahun ni..

Ni keje mama Arissa

Jalan2 di hari raye.. sampai tertido kepenatan..

Posing dari anak2 buah aku

Dah nak balik (A.Star-Rawang) Jumaat tu baru dpt bergambar ngan family Mr.Hubby

Arissa & ...............

Kesimpulannye.. mmg syok.. syok.. syok raye tahun ni.. Syok sebab dapat kutip duit raye utk Arissa ha3x

~ Take Care & Ingat Allah selalu ~

8 comments:

axelida said...

wah wah i nampak sedondon hijau dr raya pertama sampai le nak blk rawang.. ♫ ku lihat hijauuuuuuuu ♫

angah said...

e-da : hahahaha 50markah utk ida.. hi3x aku pong x pasan daaaa..

SiNoMoSa said...

salam u,

i tgk mata arissa, i dah tau dah mmg papa dia abg mashum ahaks..
tahun depan berempat plak eks u hihi..

nursarah said...

comelnya ur baby...=)

Ilhamny.com said...

wah..warna ijo...inspirasi dr partition nih..hehehe

angah said...

sinomosa : wowwwi.. thn dpn berempat?? kalo cen2 i dh kene stat berusaha skrng he3x

nursarah : tq.. tq gak sbb sudi singgah :) sudi2 kan lah dtg lagi yer..

ilhamny : hu3x nyanyi lagu ijao gak la... ku lihat ijaoooooooooo :)

aku said...

So Sweeet! Semoga Keluarga akak bahagia selalu..

angah said...

aku : hi3x mekacih Uncle K.. wish d same 2 u 2.. hulamok speaking london ler pulok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...