Monday, October 18, 2010

Oktober

"Hello.. Sheila.. Heppi besdei.." itu dialog aku mase call adk ipar aku 16hari yang lepas..

"Hello.." "Waalaikumsalam (pas mak aku bagi salam).. Hepi bedei mama" aku call seawal pagi pas subuh mase tu.. ni plak dialog 15hari yang lepas..

"Hafez.. Hepi besdei" ni plak wish aku kat wall FB Hafez partitionmate aku 5hari yg lepas..

"Uiiishh besdei Zaki ke hari ni?? Hepi besdei Zaki" ni plak wish aku 3hari yg lepas.. member opes aku gak..

"Eh hari ni 17hb dah ler.. hepi bedeiii sayanggg" itu dialog aku pagi semalam..

Seingat & setao aku, ni la insan2 yg menyambut ulangtahun kelahira derang dlm bulan ni.. ade lagi yg aku ingat tp belum smpai maseye.. Oktober ade 13hari lg kan..

2 Okt. - Sheila. adik ipar aku
3 Okt. - Mamaku cayanggg
13 Okt. Hafez member JPS
15 Okt. - Zaki member JPS gak
17 Okt. - Mr. Hubby @ suami aku la tuuu & Mun JKR

Semalam besdei Mr. Hubby.. x de beli hadiah pe pong.. sebab agak kekalutan dlm mnggu lepas kot.. Benda yg nk beli wat hadiah dh de dlm pale otak.. Nnt2 la syg eksss.. Tapi hadiah tu x semesti perlu dibeli kan.. sebab syg penah kate x de hadiah pon x pe sbb syg dh ade isteri dia yg sorang tu pon hadiah yg teramat cukup utk dia..

Alhamdulillah Mr. Hubby masih dipanjanglan umurnye.. Moga dgn bertambahnye umur sayang.. bertambah gak ibadat, kebaikan, kematangan sayang k.. Sayang dh jadi daddy besdei sayang kali ni ngeeeeeeeee.. Arissa hadiah tak ternilai untuk U k..

Buat mama.. Angah sayang mama sngat2, mama tao kan.. Anak mane yg x sayang emak kan.. Bile Angah dah jadi sorang mama gak sekarang.. Lagi la Angah merasa cemane terguris nye hati sorang mama andai anaknye terkasar bahasa or wat so ever buat bende2 yg terrrluka kan hati mama.. Sekarang kalo terkasar cakap sket, mesti cepat2 call balik mintak maaf ngan Mama..

Mama.. Jasa & kasih syg mama memang tak terhingga utk Angah.. membesarkan kami ber3 seorang diri sejak Angah berumur 5thn.. Paling memberi kesan dalam hidup Angah mase tempoh berpantang hari tu.. TQ so muchhh Mama.. Mmmmmuahhhhhh.. Moga mama maintain slim & awet muda hi3x Luv u ma..

Aku doakan kalian semua dipanjangkan umur & dimudahkan olehNya utk beribadat.. Diberi Allah rezeki yg luas & diberkati olehNya.. Semoga Allah mudahkan segala urusan yg kalian harapkan.. Aminnnnnnn..

~ Take Care & Inga Allah Selalu ~

6 comments:

axelida said...

hepi bestday kat sume2 kat atas tu...

tp kat uwan arissa yg menten tu nak ckp "sila turunkan ilmu menguruskan badan tu ye" hihi

angah said...

hu3x tang 2run ilmu tu kan mmg senang nak dgr tapi susah lorrr nak itot... kuang3x

paling bekesan mase lps brsalin.. jgn malas bengkung.. pas2 waktu biasa2 (bkn lps brsalin) mlm jarang mkn nasik...

angah said...

ade berani x e-da?? :p

Ilhamny.com said...

oppsss...lupa..6hb oct..bakal menantu..Ilham zafran..huahuahua

angah said...

aiyarksss my son in law.. ilham msuk entry utk Oktober khas utk anak2 nnt ni :)

angah said...

aiyarksss my son in law.. ilham msuk entry utk Oktober khas utk anak2 nnt ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...