Thursday, August 26, 2010

Kasut Baru

aku ke yg dapat kasut baru tuuuu?? uisshhh jgn mimpi ler yekk.. baju raye pon lom tentu adeee ni.. ni kan nk cari kasut baru.. kasut nk g keje yg pkai skrng pong untung dh bleh muat pas mngandung hr tuu.. bengkak kaki mase bersalin pon baru nk surut.. lame giler tuu baru nk surut & slim blk.. ade 40+ hari br surut, tu pong lepas aku sapu minyak angin mestika kepunyaan Mun (credit la kt ko Mun) mase aku g BTN hari tuuu..

tu pong ats nasihat kengkawan sebilik seme (Ana, Ida, Syim, Mun &   ) yg suh aku sapu minyak & pkai stokin mase tido nk bg surut bengkak kaki tuuuu.. mase g BTN tu aku baru abes pantang.. kire dah 47hari..

ehh dah larik tajuk.. cite kasut baru ni sbnarnye utk anakku Arissa.. Mama x dpt kasut baru, kamu yg dapat yekk.. Ni seme gara2 opesmate aku.. ehh x-opesmate.. yg hanye mao dikenali sbgai Uncle K :) mekacih yek Uncle K, Arissa suke banggaattt kasut tuuu.. Mama & Papa dia pong x bli kan dia kasut lagik hek3x Aku dpt present tu mase 1st day masuk keje Selasa lepas.. tgk ats meja ade bungkusan tak tao dr sape.. dlm hati secret admire plak nk bagi ni hek3x (dah de ank sorg ley berangan g tu)

So d pendekkan cite.. Aku dah tao ler sape pemberi hadiah tuuu.. dan pemberi hadiah tu plak kini dh jadi x-opesmate aku.. aku masuk keje dia dh lenyap dr partition nye itu.. dia dh berpindah ke bahagian len ats kenaikan pangkat nye.. Tahniah3x :)

"cayalah Uncle, tahniah yek.." arissa berkata..

"mekacih bagi present tuuu. arissa cukeee syangattt2, moga rezeki Uncle makin bertambah & cpt2 dpt baby mcm Mama & Papa Arissa dpt hek3x.. I.Allah" arissa berkata lagi...


Haaa comel kan kasut ni.. Bleh la Arissa begaya mase raya nanti.. yeayy yeayyy..

Aku x sempat nak test bg Arissa pkai muat ke x, mane tak nye.. smpai umah kejap jek dpt men2 ngan dia.. pas menyusu dlm kol 8, dia tido.. dlm kol 11 bgnkn utk susu pon dia dgn mamai2 nye.. tp Mr. Hubby acu2 cenggitu jek mase dia tido, mcm muat :)

TQ skali g Uncle K hek3x walo dh bejauhan bahagian.. cheitt jauh kerr.. :) kenang diriku dlm doamu cewahhh..

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

4 comments:

axelida said...

wahh comei.. pandai uncle K pilih... (wah³ dah seangkatan dgn Dato' K siti & abg K umi aida jer name?) esok leh pakai r

angah said...

ha3x Uncle K tumpang glamer derang r tuhh.. Uncle k pilih ngan Aunty Jun la kot ekk tu..

Esok?? Aramax.. gegel r pk esok.. harap arissa x meragam..

Ilhamny.com said...

wah, cantik, pandai gak uncle K pilih..
pesanan buat uncle K, woit, awat kat tihah ngan ilham hg x beli skali ha..????huahuahua

aku said...

uncle k kem salam... die cakap sama-sama hope arissa cun giler nanti mase raye eh.. utk linda uncle cakap tunggu uncle bukak kilang kasut ha..ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...