Saturday, August 21, 2010

Yeaaaahaaaaaaaaaa.. Aku Kembali!!!

Assalammualaikum kengkawanssss... Aku dah balikkk!!!! Umang ai bkn stakat dh berabuk blog aku ni, dah bersawang2 bagai jadi eiii.. almaklum la 2bln lbh ado aku tnggl kn blog kesaygn ku ni.. ehh po ko hal lak lidah ni tegeliat ckp n9.. ooo yo la.. dah syok bona dok kg halaman aku maso berpantang hr tuuu.. mao x eiii slang cenggini.. Bnyk nye cite2 kengkawan yg aku br dpt bace.. Kt kg hr tu line slow teramat, x leh nk update blog..

K la kegkawans.. ekcelinyer mlm ni la br bejaya dptkn line kt area rawang ni, line clear lak tu.. tu yg wat la n3 sket.. ni n3 intro jek sekembali nye aku dr kg otomatik lps aku slamat jd mak budak hohohoho dh jd mak dah haku weiii, banyakkkkkkk nyer nk citer... Kite sambung nnt ek..

~ Tace Care & Ingat Allah Selalu ~

6 comments:

axelida said...

halloo mama arissa,

welkam back to blogger world (ceh poyo jer). Byk ko kena abiskan silibus dlm hampir 3 bln tu.. hehehe

SiNoMoSa said...

welcome back sis..
miss u a lot..
nak tgk arissa argh..

aku said...

orang lain bersalin gak takdela tak update blog sampai 2 bulan. ha..ha.. gurau je..

'ImranHud said...

hui, arissa dok nangeh tu..:p

angah said...

axelida : hu3x tq2 yeaarghhh2 i'm back... mmg bnyk gile kalo ikotkn, leh wat 1 buku he3x

sinomosa : uuuuuuuuu.. i mizzz u 2 laaaa..

aku : oooo siap sok akk dh stat kje, dh x dek uniform cikgu skolah tadika lg k :p

'ImranHud : hu3x smlm wat blog tu sambil pangku arissa la tu hu3x acah jek bege :p

Suliana said...

kak is, slmt kembali :-) mesti byk benda nak cite kan.. cite jgn tak cite.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...