Tuesday, November 16, 2010

I WISH.. I WISH... I'M D LUCKY ONE

Aiyarkkssss.. sudah lame nak join tapi x berkesempatan gitew.. hr2 dok jenguk blog tn empunye contest, dok skodeng2 tengok peserta dr hari ke hari semakin rameiii plak tu..
Mari kite ramai2 cube kebertuahan diri join contest dgn klik pd gmbr di bawah ini.. mane tao jari jemari cik tihah yg halus mulus itew terrcabuttt blog kiter kan..
Kalo terrcabuttt blog aku.. fuihhhh.. mmg la terrsangatt bertuah diriku ini memandangkan November ini bulan yg spesel utk aku.. korang paham2 jek la kan kalo dah spesel tu hari ape.. he3x Nak2 tarikh keramat yg tersangat spesel tu jatuh pd tarikh tutup contest ni.. Mase mula2 bace contest ni aku memang dah teruja ngan ngan tarikh tutop dia.. Peh tu clue2 adiah pong dh tao.. lagik la keterujaan itew teserlah..

So buat julung2 kalinye aku join contest.. layannnnnnnnzzz jek la pic yg aku saje suke2 buat spesel utk cik tihah @ bak kate tuan punye contest.. utk kecelikan mate @ kunun2 nak tunjuk skill mengedit2 hek3x (walo diriku tak sure cik tihah akn tgk ke tak gambo dia ni hu3x)

Spesel for Princess Tihah a.k.a cik random kiter..
* pst.. pstt.. sori yer tihah.. aunty curik pic tihah kt fb mak tihah wink.. wink..
~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

2 comments:

Ilhamny.com said...

alololo..kreatifnyerrr...linda nak print la tunjuk kat tihah..sure dia sukerr..

angah said...

mekacih.. x dek pe sngt tu linda... sajek suke2 nak2 mood wat keje pon x dek dah ni.. he3x

kem slm kat cik random kiter yekss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...