Friday, November 26, 2010

Moh Kite Cuti-cuti

Dapat ni dr member kat FB, aku nak share kat blog buat member2 yg blom dpt g yek..

Ni senarai coti2 umum mesia utk thn depan.. 1st time tgk, trus tgk 17hb Nov. nnt ade cuti umum lagi tak utk aku & korang seme?? Hek3x Thn ni kan jatuh Hari Raye Haji yg aku g sambut ngan En. Sogo tuh.. Hasilnye, tiada cuti umum utk 17hb thn dopan.. (saje teringin tgk walo dh tao takkan cuti punyo)

Hmm tgk punye tgk, sempat perasan yg cuti thn depan bnyak hr selasa & khamis.. jmaat & sabtu pong de.. So bleh la korang plan2 plak coti2 korang thn depan.. I.Allah kalo umur pjg ye dak... Hek3x

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

2 comments:

SiNoMoSa said...

Salam u,

I datang umah u nie uhuk3x..
Ok i balik dulu..babai..

axelida said...

wah wah wah... dah jadi duta soping & cuti2 mesia ek skang? haha

weip.. aku ajak ko join contest nih... jom r join.. tgk sini.. rumah baru aku.. hehehee

contest : anak-anakku comel bergaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...