Monday, November 1, 2010

Alahai...

Baaachakkkkk.. hi u ols.. welkam 2 my new home.. maklum la nk deepavali ni.. ehh silap.. nak raye haji.. tak dpt tukar langsir, cat kat umah betol.. tukar rupe kat umah ni pon ok la yekk.. Megah nyer mak ngah!!!

Ekceli blog ni dlm proses ala2 renovation la ni.. kuang3x renovation gitu... maklum la atas ketidakpakaran aku mengubahsuai ala2 deko bersama eric ni.. ade gadgets2 yg sebelom ni ade dgn tibe2 dh ilang hu3x tuh la gatai sngt tangan g berani2 tekan ha3x

Woopsss dh larik tajuk.. Sebenarnye nak cite rentetan kisah anakku, daddy nye & pengasuh nye itu yerk kengkawans.. Ni pon sebab de TOP FOLLOWER yg tanye updet pasal pengasuh Arissa tadi.. Hi3x TOP FOLLOWER la sngat :p so aku hapdet kan citenye.. hari Jumaat hari tu disebabkan Mr. Hubby dah menjalankan tanggungjawb dgn penuh dedikasi, tugas nye itu dilanjutkan utk hari Jumaat tersebut. Hi3x sampai demam2 Mr. Hubby dibuatnye jage Arissa. 2 hari dok umah tak dpt menghirup udara site kot jd demam tu. Aku balik dua2 hari tu alhamdulillah Arissa ok. Siap salin baju bagai. Mulut pon dok bebel2 tak henti bercerita la agaknye tu.

Ct anak Ekin pon dh kua spital Sabtu lepas & hari ni Arissa start dok ngan Ekin balik. Ntah pe cite budak kecit tu hari ni ngan Ekin. Harap2 la ok. Batuk still tak ok lagi tu.

& hari ni dapat info dr my boss kecik ajak aku outstesen kamis de meeting pojek aku kt Tg. Piai. My boss kecik tanye nak ikot ke tak, dia pon x pakse.. faham gamaknye aku yang ber anak kecik ni.. tapi takkan nak kate tak nak sebab x mo pisah ngan anak kan... Macam la aku sorang ade ank.. Lagi pon mase muda2 (cewah mude ke) ni la nk travel2 keje ye dak.. kalo nak arap jenjalan sndri.. ntah bile.. So aku pon redah & redha jek la nmpaknye.. Stok susu dah la mcm x ckp jek ni.. Gi Selasa petang & Rabu blk sini balik. Uwawawawa Arissa.. rindu ler mama nanti.. Macam biasa kalo kes2 o.stesen mcm ni mmg terpaksa Mama aku la jadi talian hayat.. Jumaat tu Deepavali.. Bile nk ambik Arissa semula??? Rabu & Khamis depan o.stesen balik.. Takkan nak biar Arissa lame2 ngan Mama smpai mnggu depan?? OOOhhh tidak.. tak lalu makan kot aku nnt (boleh ke??)

So tgk la cemane kadaannye nanti.. harap Arissa ok la dok pos dia kejap kat org ni, jap org len lak jage.. jangan lupe kat Mama yer sayang.. Uwaawawawwawawa... Tak sabarnye nak balik!!! Sok ptg/ malam dah kene bawak Arissa anta kat uwan dia.. Uawwawawawawa lagik...

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

5 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

ckp je tak nk p...haha...

axelida said...

opp patut r mcm tersedak jer td...

alahaiiii... kompius lah arissa nanti.. kejap org ni kejap org tu... hehe.

hmmm mmg malas nak otstesen walopon aku stok FM jer.. kui3

angah said...

syim - he3x x pe la syim.. g pon aku x penah g tg piai tu.. aku mmg nk g gak.. dlm mase yg same x nk bpisah ngan Arissa ha3x tamakkk tak aku..

axelida : kui3x ampesss ko yerkss.. walogimanepon, ceni upenye pasaan seorang ibu mithali (mithali la gamaknye)bile kene berjauhan ngan anak2.. oopsss anak2 gitu??

Suliana said...

ciannye dia.. bawala mak akak sekali gi outstesen :-)

angah said...

sue - bkn x nak bawak sue.. masalah poblemnye mak akak tu de cntract jg cucu dia de sorg g yg lom skolah kek kg tu hi3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...