Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidiladha

Salam Aidiladha 1431 buat semua..

1st time raye aku tak balik kg.. bukan sebab jauh ke ape.. sebab Mr. hubby tak cuti.. peh tu plaks aku mmg dh blk kg sabtu & ahad lepas.. so raye haji thn ni macam x dek mood sngat aku nk sambut..

Tapi!!!! Nasib bek mood bertukar ke mood hepi sebab sempena esok 17 November 2010 jugeks.. jeng jeng jeng... aku awal2 lagik ade plan spesel bersama Mr. Hubby & my luvly baby Arissa.. Check it outtttttt!!!

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

1 comment:

axelida said...

alahai ekau tak blk eh milah? kobau merajuk sobab ekau takdo nun.. huhu

weip... epi advance bestday r.. mlm ni jer aku sempat sambar lappy.. sebabnya budak 2 org tu dah tido awai.. hehe

salam aidil adha jugak.. raya ke2 kalau free mai umah aku kat kelate ni.. wat akikah Adelya ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...