Wednesday, November 24, 2010

SALE lagik!!!

Perghhhhhhhhhhh.. ujung thn ni mcm2 sale lersss..... hampir kesawanan gak aku bile dpt tao dr BFF yg BABY KIKO wat WAREHOUSE CLEARANCE SALE.. kalo ngan En. Sogo pon, jarang2 akn de sale (bak kate AHLI NUJUM PAK BELALANG) Baby Kiko ni akan ade SALE... Aiyarksss dah ler gaji bln 11 dh dpt awal!!!!


So aku rase macam dah kene carik ubat SAWAN supaya kewarasan aku dapat di kawal sepanjang tempoh tu (25 Nov. 2010 - 28 Nov. 2010) Khamis - Ahad ni @ Puchong!!!!!!!!!!

My BFF call ajak g, so harus aku terjebak same ni..... So aku pon syok sngt2 la nak share ngan korang.. x nak la aku sorang2 je kesawanan, kot2 la antara korang ade yg akan tersawan same hek3x





~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

4 comments:

axelida said...

woittt... berita gempak nih... gegege harus pegi yok!

Nur Hasyimah Mahasan said...

ni sesuai yg membuatku teruja....baju baby je ke??baju kanak2 ader gak ke?

angah said...

spt yg kite sdia maklum, stelah Pn Axelida kite call td, sale ni utk baby new born hngga umur sthun jek ler.. acene?? nk truskn pjuangn x ni??

Suliana said...

su dulu pun cam akak gak.. suka gile tgk sale sana sini. tapi cik abe tu berat bontot nak bawa. huhu.. last2, beli kat sogo jek. baby kiko mmg best :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...