Tuesday, December 28, 2010

Aku Fening!!

Agak ke'bizi'an d ujung2 thn ini.. Ingt nk coti2 mesia pon x kesampaian.. Atas meja ade 3 dokumen tender nak kene semak.. Sebelum ni pernah semak.. Tapi skali tgk ni mcm bnyak plak yg kene komen lagik.. Payment lak seme dok kejar sebelum tutop akaun hjg thn ni.. Aduyai..

Motif entry ni aku nk gtao yg aku fening2 lalat sbb keje yg menderu2 bak ombak memukul pantai huarghhhh3x So aku release ke'fening'an aku mengomel kat blog jap.. motif entry ni gak aku frust sebab x dpt join GA BJMM sbb tup2 hr ni dah de pemenang hua3x ni seme gara2 aku sempat blogwalking kejap2 jek sebab keroje x putus2x.. tp x dan nk try GA tu.. Sori geng.. de GA nnt aku try join laks ekss..

Ade 1 lg contest yg di tag oleh ibu aqil.. tarikh tutop 6 Jan thn dpn.. x pe i.Allah sompekkk..

Ptg ni tup2 dpt emel de meeting pagi bahagian aku lakss.. Meeting pagi yg di buat pd waktu petang hik3x So separuh hr ptg kang mmg x de kat meja otomatik x de keje yg bleh wat ptg ni..

Huarrghhhhhhhhh.. Aku yg fening!!

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

2 comments:

Suliana said...

haha.. ramainye orang pening skrg ni.. akhir tahun punya pasal :-)

axelida said...

haha aku pon dah jangkit fening ko nampaknye.. baru jer igt nak besarkan 'bandar' aku dgn aman damai..

huhu gitu ropenye ye.. terima kasih.. nanti kalu ada rejeki lagi aku wat GA tu lama2 sket.. kasi seme dan wat ek... agak2 ko leh sponsor adiah tak ek.. hahhahaha larikkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...