Thursday, December 9, 2010

Men Bowling Pulokss

Huisssshhh rase macam xtif pulak thn ni kat bahagian aku.. thn lepas rasenye tak xtif sebegini (baru men netbol & ptg ni pemilihan bowling bahagian dah rase xtif gilerrr)

Mane bezanye thn lps & thn ni agknye.. Maybe thn lepas x de buat pemilihan mcm ni, trus carik pemain utk wakil bahagian.. thn ni mcm gempaksss giler sbb semua anak2 dara/ mak2 dara paksa rela kene terlibat.. siap ade wat pemilihan lagik ni.. pergghhh besh3x walo dlm hati berat pk Arissa cian dia mst tnggu mama dia ni balik nak isap nenen..


Kalo men netbol (sebelum ni men netball tp x sempat wat entry) bleh la gagah lagik bak kate org utara.. tp bowling mmg ke longkang je jwb nye aku rase.. Lawan nye isnin dpn, so tiap bhgian kene ade wakil 4org 1 team. Sekadar suke2x & mengxtifkan diri.. Aku join gak bahagian aku ptg ni.. Lg pon bile lagi ye dak nak berjimba-jimba begini (pinjam pktaan mak che tihah & ilham)

Surat kebenaran kua dr boss dh dapat, kebenaran Mr. Hubby utk blk lmbat sket pon dh dpt lampu ijao (mekaceh yek Mr. Hubby, sbb sanggup jage Arissa smntara aku smpai umah kang) so ptg ni sape nak tgk atlet2 bowlink bahagian aku beraksi jom ke Cosmic Bowl, Mid Valley (hahahahha macam la ramai yg nak seranggg)

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

1 comment:

Ilhamny.com said...

ntah pe rupa la linda men nnti..sumanya masuk longkang..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...