Monday, December 6, 2010

IOI Mall

Wahhh hr ni kat opes sungguh la 'line clear' nye.. ramai yg sambung cuti gamaknye.. Walo keje ade 1 dok pending kene wat artikel utk bahagian submit.. bile nak start wat jek, aura nak siapkan tu x smpai lagik.. Ishh dok bertangguh2 jek dah bape hr ni..

Hmmm.. cite jalan2 wiken lepas.. Aku 1st time g IOI Mall Puchong (sila beramai2 kesian pd diri aku yg br nk g d umur dewasa ku ini) Kire 1st time utk aku.. 1st time gak utk Arissa hek3x trip ke sane cam besa d jayekan kami ber3.. Mr. Hubby terpaksa rela layan kan niat suci murni ku itew.. Walao dr rawang nak ke Puchong tu kan jauh katenye.. Permintaan di luluskan ats rayuan & muka kesian hasil lakonan penuh simpati..

Jalan2 nak cari stroller kununnye (he3x caye dak Arissa x dek stroller lagik) Walo dlm intenet aku tgk hrga lepas sale pn mmg mcm x mampu jek nak rembat (rm650 ke ats) tp sbb gatal jugek nk ke sane.. tu aku jd kan alasan jek la..

Smpai kdai yg d tuju, mmg bolat2 jek biji mate tgk hrga stroller yg lepas sale tuh.. mmg x dek la nk nmpak rege yg rm300 ke bawah.. huishhh kalo yg rm300 pon aku & mr. Hubby dh bekire2 & belek mcm2, ni kan yg rm650 ke ats.. yg riban2 pon ade ko.. mmg pakcik kayo la kan bli stroller semata2 ribu2 cen2.. hmmm pd aku yg agak memilih gak kalo nak blnje kn duit utk brg2 cen2.. mmg x beli nye la..

Niat di hati bkn x mo beli, tapi asik dok pk2 nak beli ke x.. Dok pk perlu ke x.. Kiteorg ni rajin berjln ke x.. Alih2 Arissa pon dh nk 5bln.. Kang pejam celik dh pndai berjln kang x mo pkai dah stroller tu kan..

Hmm tgk la nnt kalo jmpe yg bekenan & smpai seru & berbaloi utk Arissa/ adik2 Arissa.. ade la nnt tu kan..

Sudahnye smlm stroller x beli, beli brg Arissa selai kat Jusco.. Layan perut makan @ Pizza Hut..

Aku order set ni, spageti bolognise

Super supreme cheezy pe ntah tepi2 tu.. Amik yg besssssssssssssaarr punye..
Mr. Hubby nak melantak.. uishhh teliur lak aihh tgk balik..

Minit pertama

Beberapa minit selepas itew

Kemudian...

Tidak lama selepas itew

Tingggggggg!1 Akhirnye.. Berjaya dihabeskan..

Mama, Arissa nk pizza jugek..

Penat sngt, mnyusu smpai tertido &
Mama leh smbung sental balik hek3x

Huiishhh Mr. Hubby ambik close up rupenye, nsb bek x nmpak pori2 di permukaan pipi ku itew
Ni kite org pose kat bhgian tgk mall de wat celebration ala2 nak krismas ni kan..

Mmg puas ati dpt gak smpai IOI hek3x lbh sronok sbb dpt jenjln ngan Mr. Hubby & Arissa :)

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

4 comments:

SiNoMoSa said...

Wow! Pizza jugak disini ekeke

axelida said...

eeee arissa nak debab! bila nak bwk dtg opes? hehe

psstt : x yah beli la wei.. pinjam 'jiran' ko punya jer.. hahahaha.. eh tak pon.. ko tanya dia nak jual tak kat ko.. mesti dpt murah tu

axelida said...

opsss lg 1 : gile power mr. m mkn pizza large tu sampai abes... eh ke ko yg tlg abes kan 3/4 eh? gagaga

Ilhamny.com said...

aritu kat warehaouse sale knp xbeli..tenderly tu rm75 jek..kalau kat luar mau rm150++...ada mcm2 jenis kan..

aloooo arissa yg tute miut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...