Friday, September 11, 2009

Tag From Sinomosa

TQ 2 Sinomosa.. Sudi gak tag aku.. Tag pertama dlm blog aku ni... Excited lebih la kan nk jawab he3x..

1. Kekasih saya adalah :
Kekasih?? Kekasih Awal & Akhir..

2. Saya sedang mendengar :
X mendengar pa pe tp terdengar lagu aye opesmate psg kt opes.. dah nak aye dah ek.. kejapnye..

3. Saya patut :
Cuba utk turunkan berat badan smpai berjaya dptkn berat badan ideal gituuu hu3x


4. Saya suka : Berangan he3x

5. Sahabat-sahabat baik saya :
Sentiasa ada di saat saya memerlukan.. I miss u so much..

6. Saya tak faham :
Kenapa kalo cuti sekolah jek, jalan kat kl ni x jem macam hr2 bkn cuti sekolah..

7. Saya kehilangan :
Antara orang yang tersayang.. tapi i.Allah masih segar dlm ingatan.. Kalau la mereka semua ada sekarang.. Mesti diorang bangga dengan aku kan cewahhhh... perasan plaks..

8. Ramai yang berkata :
Pasal hari raya yang menjelang tiba.. pasal kuih raya.. baju raya..

9. Makna nama saya :
He3x Farah = Girang.. sesuai la kot ek..

10. Cinta itu adalah :
Unik.. Hanya anda seorang yg akan mengetahui kenapa anda mencintai seseorang & ia tidak hadir tanpa paksaan tapi datang dgn sendirinya.. cewahhhh..

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
Test kuih aye.. hu3x x poce yek..

12. Saya akan cuba :
Memperbaiki diri supaya menjadi lebih baik dari semalam

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Forever hi3x.. Sampai bila2..

14. Saya paling meluat apabila :
Orang meludah merata2 & org berlagak lagi sombong.. Macam la bagus sngt he3x

15. Pesta / Parti adalah :
Tempat yg pastinya ramai org & semua bergumbire.. Susah nak nengok orang menangis time ni, kecuali org yang menangis kegembiraan/ org yg kua air mate mase ketawa hi3x

16. Haiwan yang paling comel yang pernah anda temui adalah :
Anak harimau & sewaktu dgnnye hua3x

17. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
hmm bestttttt nyer jadi kanak2.. time tu dok terpikir cam best jek jadik org besar, pkai kasut tumit tinggi, pkai lawa2.. ade banyak pegang duit.. hua3x tapi...

18. Hari ini :
Hari Jumaat = 21 Ramadan.. umanggg aii kojap lak ai mase berlalu..

19. Malam ini saya akan :
Mengemas dapur.. siapkan mknan shur.. layan Sekar & Qamar Bani Hashim..

20. Esok pula saya akan :
Plan cam nk kemas2 umah & abeskan mase kt umah wat pe yg patut,i.Allah dh last week nk raye dah kn.. x pon kalo rajin cam nak g Jln TAR lg hu3x sbb x dpt g bj yg aku idamkan tuuu :p

21. Saya betul-betul inginkan :
Doa, harapan dimakbulkan Allah dan Allah permudahkan urusan di dunia & akhirat.. aminnnnn..

22. Ketika anda lihat wajah anda di cermin pagi ini :
Syukur alhamdulillah... Tq Allah :) sambil dlm ati ckp "alemax bile la nk kurus ni" hi3x

23. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
Jarang bersoping, soping barang dapur yg paling dekat pun NSK, Mydin.. he3x aku g soping mall yang murah2 jerk kua3x

24. Makanan barat atau Jepun :
Barat

25. Bilik yang terang atau gelap :
Dua2 pun perlu..

26. Bestfriend ever :
Sekarang dok pantang kat kg dia hi3x

27. Saya nak tag :
Alemax.. susah ni.. followers pon baru de sorang hua3x sahdis2x.. Pas aku war2 kan blog ni aku akan tag :
1. Nor Azlida
2. Faradilla
3. Rahilah
4. Kak E-ma

2 comments:

syima said...

ninonino..aiseyman apsal mcm terasa pedas kat jwpn no.15 muahaha

angah said...

hik3x ase podeh cili padi ke cili kering :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...