Thursday, October 1, 2009

Mood Lepas Raya Dengan Template Baru

Hi3x nak tergelak pon ade ingatkan template aku yg hancur td.. Tu la gatal tangan sngat nak edit tanpa tanya org yg lebih berkaliber.. Bkn pe.. Ingat nak try test cube dulu la kan hik3x.. So ni la wajah baru blog aku.. Tapi sementara ni agak berterabur sket sementara aku amik mase nak setup bagi elok sket terutama dr segi pemilihan warna2 font semua..

Anyway, thanks a lot to sinomosa yerks.. Dah hancor blog akak mmg terpksa la pnggil u tolong selamatkan kadaan ha3x
K, kengkawan.. jumpe lg sok i.Allah..

3 comments:

SiNoMoSa said...

haa..baru bleh tinggalkan comment hehe

angah said...

hik3x dh expert dr pengalaman lepas yerks :p mekacih yerks.. sdap r spageti pg td auwwwwwwwww... (ayat amik ati ni :p) x sangka pandai gak u ni masak yek hik3x

SiNoMoSa said...

hmm well biasa laa i kan low profile..itu baru satu menu je u rase tue..i saja mls nak tunjuk skill muahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...