Wednesday, October 28, 2009

Tolong! Tolong!

Tolong! Tolong! Entry ni nak testing2 1,2,3 disebabkan lattest entry aku isnin kelmarin tak jadi lattest entry/update kat blog member2 yang follow blog ni.. Kire walau lattest entry aku pada 26.10.09 tu tapi dekat blog kawan2 aku still macam aku tak update apa2, still dgn entry sebelum 26.10.09 tu.. alemak.. ape dh jadi.. nape yek.. sesiapa dapat memberi bantuan wonderpet kat aku harap membantu yek.. aku tak de plak usik setting pa pe yg buat jadi centu.. Anyway, aku try entry ni tgk bleh jadi ke tak..

Fuhhh2.. Mintak2 ok balik la..

4 comments:

Ilhamny.com said...

aah larr, yg farah nyer post yg nih pon x kuar dkt entry lnda..

axelida said...

aku hingat blogger nyer prob neh..pslnyer aku nyer pon cam x update walopon dah update :->

angah said...

Ilhamny - alhamdulillah dah ok linda.. eii suke3x anyway, cun r background blog linda :) tapi cun lg blog farah ek.. ek.. he3x

Axelida - weip alhamdulillah aku nye blog dh pulih spt sedia kala he3x kalo tak keruan gak aku ngeh3x weip, baby tido ke bleh layan blog ni..

axelida said...

weip, cene nak wat? aku nyer masaklah ni x der saper nak setel lg.. huwaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...