Wednesday, March 16, 2011

Ehh dia ade blog baru lah!

Psstt pssstt.. eh ehhh.. dia dah ade blog baru laaa..

Sapa?? sapa??

Hehehehe sapa lagik.. aku ler tu.. macam yg pernah aku war2/ kecoh2 syok sndri kat SINI hr tu..

Aku dgn rasminye launch BLOG KHAS utk aku join contest2 & sewaktu dgn nye tu la yekk..

Kalo nak tgk/ minat nak follow... JOM gi SINI hocccayyyyyyy!!! tak nak tengookkk??

Alaaaa tengok laaa.. tengokk la.. Hmmm x mau tgk jugak???

Haaiiishhhhh.. suke hati korang ler..

Taapiiiii.. Jangan menyesal kemudian hari sebab tak sempat join jugak hehehehehhe..

6 comments:

Ilhamny.com said...

errrk, blog baru dah buat..nuffnuff dah daptar lom..???

Ilhamny.com said...

eh dah daptar..bru prasan..tahniah..tahniah..dah semakin maju..hehehe

axelida said...

Ehem tahniah atas usahe morni ande mengwujudkan blog contest tu.. Wah mcm dah byk hari je wujud, br bak bgtao... Kecik ati ahkak ni hehe

Eh cer tengok cer tengok dah ada org folo r... Hmm sebenarnya aku rasa dia takmo folo pon, tp tertekan jer kat folo tu haha

angah said...

ilhamny : he3x en nuff tu lbh kurng linda gk daptar hr tu.. tp mcm x de yg klik jek hu3x

axelida : hek3x ampesssssssss.. malu3x lak nk polo yekk.. haa tuh sbb kt n3 suh jengukk cpt sbb smntara nk rasmikn blog tu dh bnyk join contest he3x

mama zakuan said...

hai mama dah join dua2 blog

mama zakuan said...

mama dah dapat tepek kat sidebar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...