Friday, March 18, 2011

Yeaayyy Dapat Hadiah La

Lalalalala Lalalala
Girang gumbire nye rase hati

Ni la kate orang
tuah ayam nampak di kaki
tuah aku hari ni?? nampak kat blog Nini D ni

Sape Nini D??
Hehehe aku pon baru nak kenal2 je hari ni

Best blog dia.. nengok gambar, kecik molek je org nye
(Heeheheh kalo Nini wat super impose x tao ler)

masuk2 je blog Nini D akan nampak gambar raja & permaisuri
ala2 macam gambar agung & permaisuri nye gituuuuuuuuu..
Uuisshhhh usik2 Nini D lagik..
ade Ahli Mesyuarat Kabinet jugak tao :D
teman dah nengok.. kengkawan nak nengok jugek??
Haaaaa meh klik SINI

Haapeer yg teman..
ehhh sibok dok nengok blog Nini D ni..
slang perak plak dahhh.. ber 'teman' 'teman'
ehemmm.. huk huk bagi betul slang balik..

Haaa k.. Cemane kenal Nini D??
Tu pong sebab join GA yg Nini D anjurkan kat SINI
yg aku dah join kat SANA
(asyik SINI.. SINI.. jekkan)

bile dah join & godek2 blog Nini D..

ade magic.. dpt jadik cenggini


waarghhhh ni la sobab musabab kegembiraan aku
kalo klik2 en nuff dpt duit, ni klik2 blog Nini D & dpt hadiah..

Yeaayyy sape tak nak kann??
Aku mmg pantang kalo hadiah2 ni mmg suke
Kalo dapat nanti, ni 1st hadiah aku akan dapat
sejak ber blogging ni
warghhh rase mcm dah tak duduk kat kerusi dah menaip ni

Sebab dah makin berusia ni nak dapat
hadiah besdei mmg dh jarang dah kan
So ni dpt hadiah plak kann

Sape tak sukeeeeeeeee kannn
Yeaaarghh tak sia2 aku tak kua mane2 d hr jumaat
yg rehat lame ni

nota tambah utk Nini D ------> ni bukti sohih saya buleh trime yek :D

Aku yg bedebar2 tnggu hadiah ni.. Macih Nini D

9 comments:

Nini D.. said...

Angah!!!...
tahniah!!..
jangan malu jgn segan...
anto la alamat ke email teman...
sparklemaneh@gmail.com

tq2!!...
lupa plak...teman follow kamooo ya.. :)

mama zakuan said...

angah mama tag join ga

axelida said...

wow tahniah...

ujan tak panas tak... eh skang ujan cam nak turun lak... bestkan tertiba dapat adiah.. eran gak aku td nak kata masuk contest lom kuar2 result lg rasenya hahahhaa

alamak ruginya aku terlepas sudah

angah said...

nini d : baikkkkkkkkkk sy emel nnt sy jerit kat kotak blog awk ye

angah said...

mamazakuan : wahhhh bes3x sy join

angah said...

axelida :
hak3x tuh r.. kasik gegel sket..

bebaloi tak aku tak kua lunch hr ni (hehehe sile jgn pecaye aku x g lunch, aku x kua g soping2 jek)

Jieda said...

tahniah

SiNoMoSa said...

wow tahniah..
u jgn lupa share dgn i ahaks

mama zakuan said...

mama tag lagi...jom join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...