Thursday, March 10, 2011

Naik! Naik! Naik!

Setelah lame perut ni kalo time bekpes & lunch kalo tak ke Cafe Wak, mesti ke Cafe Wisma Pertanian
Hari ni, sebab dah gi daftar ngan LJUBM tadi.. harusss singgah Pasar Tani kat JKR HQ tuuuu kannn

Ape plak tu??? Cu citer.. cu citer??

Ha ni ler, ice blended.. Aku akan beli Vanilla Cekelat.. Harusss amik ini perisa.. Hokehhhh

Takkan nak minum je kan??? Mane kenyang.. Ahaksss.. Ambik ni pulokkksss
Nasi Kukus Ayam Dara (Dara x dara.. wallahualam)

Nyum.. nyumm.. perut dah kenyang.. sampai berbau 1 opes bau sambal belacan.. ahakkkssss..
Mahap ler kengkawan seopes sekalian ye..

Sedap mmg sedap.. Kenyang pon mmg dh kenyang..
Tapi TOTAP nak gossip yang..
.
.
.
.
.
.
ICE BLENDED adik pasar tani kat JKR tu dah nek harga utk cup besar dr RM3.50 ke RM4
Tu sobab ai ambik cup kecik (sbgai langkah kawalan glukos dlm badan huk3x)

lagik SATU.. NASI KUKUS AYAM DARA pon..
naik rege dah dr RM5 jadik RM5.50
wawawawawawawwawa

sobab rakus sangat mase ambik bekas tapao nasik tak tanye harga dulu...
dah siap2 pilih ayam & pack, kene la byr jugok ye dak... takkan nk letak balik.. ahakss..

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

2 comments:

Ilhamny.com said...

woooo, patut larr de mak tiri bebel bau sambal blacan tadik...

axelida said...

hek hek hek huwaaaaa.. seme mahal... aku pon terkujat tgk senarai harga tu..

memang kena amek yg kecik jer kan? kurang glukos lar sangat.. haha

yg nasi tu pulak.. aku dengar cam 5.20.. siap bg 20 sen kat dia.. hakhakhak sibbek kama ada bg belen esblended tu.. terus cover ngan 50 sen... huh mahal! tp totap ramai org.. kayo2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...