Friday, March 18, 2011

Tak Sabar Nak Balik Esok


Tak sabar rasenye nak balik ke kg halaman esok

Sebab?? Sebab aku dapat anak buah baru
 Bagi yg setia mem'folo' aku (ade ke?? hik3x)
mmg tao yg kakak kesayanganku itu jadik mak buyong b4 ni

Alaaa yg sy sebok2 citer nak buat kan laksa kat dia tu
Citer nye kat SINI

STOP citer laksa.. Sambung cite psl anak buah yek
(kang berjela intro bebel2 pasal laksa wat teliur jek)

Alhamdulillah
Selasa lepas.. 15 Mac 2011
Lahir la seorang lagi hamba Allah ke muka bumi ini
Tahniah Kak Ita!!
Tambah sorang lagi anak buah
Tambah 1 sampul duit raye aku tahun ni huhuhuhu

Baby ape?? Alhamdulillah dapat baby girl taoo
Kirenye, anak buah aku yg namenye
Akid tu maintain jadik Hero kategori cucu2 mama aku setakat ni
Sorang cucu boy & 4 org cucu gurl

Tak sabar nak tengok keletah si kakak Dini & keletah abang Akid
dah dapat baby baru ni

Sabar2 kan diri ye cik Farah

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

2 comments:

axelida said...

erkk CIK farah lagi ke? hahaha

eh citer laksa tu apa kabar? jadi tak? hahaha cer citer cer citer

angah said...

Hak3x nampakkk tuuu.. kasik can la awak ni :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...