Thursday, March 10, 2011

Waaaahhh!! Ambik gambar menang voucer ke tiket cuti2 tu???

Tengahari tadik, pergi buat ni..

Waaahh pegang ape yg banyak2 tuuuu?? Tiket percutian?? Voucer soping2??

Oh NO! NO! NO!

Kalo tiket/ voucer free.. harusssss dari thn lepas kite org (spt gmbr di atas)  Juruukur Bahan TEGARRRR ni dah berlumba2 gi ambik..  NO lengah2.. Tapi sebab ni adelah proses nak mendaftar dgn Lembaga.. Makan mase setahun gak dok peram borang pendaftaran.. 

Lembaga?? Lembaga Baja Hitam?? Lembaga Peperiksaan?? Lembaga Lebuhraya??

Oh NO! NO! NO! lagik..

Daftar dengan ini..
.
.
.
.
.
.
.
\/

LEMBAGA JURUUKUR BAHAN MALAYSIA (LJUBM)

Apa LJUBM ni?? Haaaa mungkin leh sok sek sok sek lain kali..
Or kalo korang rajin, leh la deting ngan En. Google trusssss..


Isi cik kak, jgn x isik..

Hi3x Hari ni secara drastik nye tiga2 Juruukur Bahan @ QS di atas gigih berusaha gi hantar brg memasing & kene bawak Wang Pos RM50 utk yuran pendaftaran & RM50 lagik utk yuran proses (adessss.. larik bajet ai nak soping2 bulan ni uhukssss) dah la beratur pjg kan kt pej pos, seme pakat2 last dei nak byr saman la kan, hr ni last dei.. (Memang rakyat Malaysia suke bertangguh & termasukkkk la aku dok bertangguh daftar ngan Lembaga ni... terusss rase teruk pd diri sendiri.. haiisshh) Jadik nye gambar kat atas adelah gmbr posing2 pegang Wang Pos RM50 ngeeeeeeeee..

Ni proses kat ofis ai.. sebelum gi pejabat Lembaga tersebut.. Dok complete kan borang semua pe yg patut

Kire, hutang donia aku yg 1 ni dah selangkah.. Tunggu keputusan mesyuarat nak luluskan pendaftaran tu plak

Maka sepemeluk TAHNIAH buat Axelida, Kama & Syahir wahai QS TEGAR sekalian.. ahaksss..
Lepas ni tak de la jurang antara kite ngan yg dah daftar ye dak?? :D

~ Tace Care & Ingat Allah Selalu ~

4 comments:

Ilhamny.com said...

ha!!!akhirnya daptar jugak korang..setelah surat warning dr dato' lim beberapa kali dikeluarkan..tambah2 k.kama..dah bertaun2 daku ingatkan soh daptar...
jwpn k.kama..'akk malas nak daptar, hehehe, boleh x'....sambiil tersenyum comel..

angah said...

hak3x akhernye.. tu pon tadik lps Kama kene terjahh ngan big boss :D

Suliana said...

ha... akak baru daftar ke?? hehe..su plak, tahun ni tahun ke dua ;-)org kata blh claim kan.. nnti dah dapat resit, sila claim ye..:-)

axelida said...

uishhh hangpa ni teruk btoi lar.. ekekekeke...

ralat sket.. isi borang tu dari tahun 2009 lagi kan?? masa tu Lembaga tu duk ataih pale kita jer pon tak leh hantar2.. pas tu pej pos kat bwh kaki kita jer pon.. tak leh turun beli wang pos.. nak jugakkkkk time org ramai nak byr saman time tu nak beli..

anyway.. tahniah yer sbb berjaya gak pg daftar tu...

ai kopipes gambar aci tak? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...