Monday, March 14, 2011

Hasil 'click' mouse hari ni

Wahhh kejap nyer mase hari ni.. hari boss kecik yg menanggung aku coti.. dgn aku2 mood ke laut kalo big boss tak de kat opes kan.. aura dia tak de la katekan (ahaks) nak2 plak hr isnin kan hari ni.. mmg tak berapa nak menjadik sentuhan kerja ku hari ni (haahahaha boleh cenggitu???)

Mood berblog walking ajer hari ni ko.. rata2 aku nyinggah.. ade yg sempat bagi komen, aku komen.. ade yg tak sempat, aku follow dolu sesiap.. sok bebile de free time, bleh terjah lagik.. Huuuissshhh macam2 blog sempat aku jumpe dr macam2 peringkat.. hebat2 tol derang ni.. rase kecik nye blog diriku.. hu3x

Tadi terjah punye terjah.. fuhhh banyak btul contest, GA yg aku jumpe.. macam xcited nk join.. suka2 join tak de salahnye kan.. Nak2 macam GA yg tepek2 banner penganjur, kalo de rejeki, kan ke dapat hadiah free senang2..

jadiknye, lepas ni aku hengat nk wat 1 blog yg khas utk Contest & GA yg sewaktu dgn nye la.. nak menjejak langkah rakan blogger AXELIDA & BELINDA jugek yg memasing dh de blog khas utk Contest & GA ni..

So pas ni x dek la n3 contest jek dok kua dr blog asal ni kannn.. Kalo dak kang asik dok kua manjang n3 contest..

~ Take Care & Ingat Allah Selalu ~

4 comments:

Suliana said...

su pun igt nak wat cam tu.. hehe

angah said...

hehehe yok kite wat yok

axelida said...

chaiyok2.. senang sket keje aku nanti kalau ada GA nak kena tag orang.. ko lah jd mangsanya.. hahahhaha

mama zakuan said...

dah follow....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...